dijous, 12 de febrer del 2009

DEPOSIT DE MAQUINES

Treballarem la zona del depòsit de maquines a vapor, l’o primer que farem serà la ubicació de la zona de carbó, sorra, aigua, i neteja de les maquines, distribuirem totes les parts amb lògica i coherència, per donar-hi un caire real com mes acurat millor.
La distribució de les vies es objecte d’estudi abans plasmar-les a la estructura. També hi posarem un depòsit de maquines amb una rotonda per la distribució de les maquines.
El paisatge serà auster, propi dels depòsits reals, amb el carbó a dojo i el departament de la sorra per les maquines de vapor, que la utilitzaven per ajudar a les rodes a tenir mes adherència amb pendents pronunciades.
Per altra banda, la fosa per la neteja i manteniment de les maquines, es també un element que hi posarem. L’aigua, es imprescindible en el depòsit de maquines a vapor, es l’element essencial per bon funcionament del vapor real, per tant també serà representat en aquesta maqueta. La representarem artificialment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Algunes fotos del Tren HO

¡Tus propias imágenes en una Slideshow para MySpace, Facebook, orkut o tu página web!mostrar todos los imagenes de esta slideshow

Zona Industrial

Zona Industrial
La maquina fumejant en la zona Industrial

A TOTA VELOCITAT

PLATAFORMA RODONA

PLATAFORMA RODONA

Cocodril

Cocodril