dimecres, 18 de febrer del 2009

NOUS PROYECTES

Aquesta zona de la maqueta esta en procés de modulació, per aquets afer faig servir guix escaiola, que barrejada amb aigua (vigilant que les proporcions siguin adequades), agafa una consistència que personalment m’agrada molt, tanmateix es molt moderable, i relativament barat.Esperarem un dia i el treballarem amb unes espàtules apropiades per aquesta feina, rascant i burxant per donant-li la forma definitiva que de mica en mica anirà agafant la estructura que nosaltres vulguem.


La següent sèrie de construccions son una nova col•lecció de cases construïdes amb cartró ploma de 4mm. de gruix. i basades amb arquitectura americana, les patinarem amb pintura i granulat especial per aquest us, també les adornarem amb fustes de bàlsam, plàstic, i roba per les cortines interiors, al interior hi posarem llum. Les ubicarem en la zona Industrial i seran les vivendes dels treballadors, amb botigues, i altres. Escala 1:87 (encara esta en construcció).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Algunes fotos del Tren HO

¡Tus propias imágenes en una Slideshow para MySpace, Facebook, orkut o tu página web!mostrar todos los imagenes de esta slideshow

Zona Industrial

Zona Industrial
La maquina fumejant en la zona Industrial

A TOTA VELOCITAT

PLATAFORMA RODONA

PLATAFORMA RODONA

Cocodril

Cocodril