divendres, 6 de febrer del 2009

PONS

Pont de ferro sobre el riu.

Els pons son estructures que l’home a anat construint a traves del temps per superar diferents barreres naturals. I han pons de fusta, de pedra, metàl•lics, i formigó.
Per la construcció dels pont que hi ha a la maqueta s’han utilitzat tot tipus de materials, fusta, plàstic, cartró, metall, pedres. Els de plàstic s’han aprofitat uns pons vells d’altres maquetes, ja desmuntades, i els hem adaptat i patinat per posar-los a la nova maqueta. Els de fusta i cartró s’han construït artesanalment, pels de fusta tipus Americà, el “flandes” es la fusta mes adient, ja que es de fàcil manipulació i el resultat es sorprenent, amb una bona pintada i llest, la qüestió es tindre clar el tipus de pont a construir, amb una bona informació, llibres, Internet, etc tindrem una bona base per començar. Igualment amb els de cartró, però amb la manipulació tindrem unes altres eines. Per la unió amb cola blanca, o cola calenta injectada amb pistola.
En cas dels de pedra s’ha utilitzat pedra natural o plantilles de guix, que posteriorment pintarem amb cura, amb colors adequats pel tipus de pont, i la seva situació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Algunes fotos del Tren HO

¡Tus propias imágenes en una Slideshow para MySpace, Facebook, orkut o tu página web!mostrar todos los imagenes de esta slideshow

Zona Industrial

Zona Industrial
La maquina fumejant en la zona Industrial

A TOTA VELOCITAT

PLATAFORMA RODONA

PLATAFORMA RODONA

Cocodril

Cocodril